Olympiacos Budućnosti "uzima" Hassana Martina?

Amerikanac bi Podgoricu mogao zamijeniti Pirejem

Olympiacos Budućnosti "uzima" Hassana Martina?

Centar podgoričke Budućnosti Hassan Martin bi ovih dana, tokom prinudne pauze zbog pandemije korona virusa mogao napraviti veliki transfer.

Naime, Martin je blizu prelaska u redove grčkog velikana Olympiakosa, prenosi grčki portal  Sport24.gr.

Interes Olympiakosa za igrača podgoričke Budućnosti postoji i on bi vjerovatno već prešao u grčki tim da na snazi nisu vanredne mjere zbog pandemije COVID -19 virusa. Trener Georgios Bartzokas je navodno zadivljen predispozicijama i igrama Martina.

Kako ističe Sport24, Martin se prethodnih dana raspitivao o Olympiakosu kod igrača koji su već igrali u tom klubu. Amerikanac je ove sezone jedan od najzaslužnijih što je Budućnost na drugom mjestu ABA lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi