Gordić se nije pojavio na pripremama bh. reprezentacije

Razlozi nisu poznati

Gordić se nije pojavio na pripremama bh. reprezentacije

Endin Čaušević

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine nastavlja put u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a naš tim očekuju mečevi protiv Francuske i Belgije.

Bh. košarkaši krajem 29. juna u tuzlanskom Mejdanu igraju protiv Francuske, dok ćemo tri dana kasnije odmjeriti snage protiv Belgije. Izabranici Duška Vujoševića počeli su pripreme za ove duele, a prije nekoliko dana odigrali su pripremni meč protiv Hrvatske.

Naš tim je boravio u Opatiji u sklopu kratkih priprema za mečeve kvalifikacija, a također su odigrali i pripremne utakmice protiv Hrvatske. Bh. ekspedicija nalazi se trenutno u Tuzli, a zanimljivo da se na okupljanju naše selekcije nije pojavio Nemanja Gordić.

Još uvijek nije poznato da li će Vujošević moći računati na košarkaša Budućnosti, te koji su razlozi što se Gordić nije pojavio na pripremama kada je to planirano. Također, očekuje se u narednim danima dolazak Elmedina Kikanovića koji je zbog obaveza prema klubu propustio dio priprema.

Top Komentari

stopkrkanima
Svasta... Cemu se vi cudite to je postalo normalno u reprezentativnoj kosarci.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi