Belgijanci objavili spisak pred meč protiv BiH

Kvalifikacije za SP

Belgijanci objavili spisak pred meč protiv BiH

Selektor košarkaške reprezentacije Belgije Stefan Garaleas objavio je spisak košarkaša na koje će računati u susretu protiv Bosne i Hercegovine.

Naš državni tim će igrati protiv Belgije 2. jula jednu od najvažnijih utakmica u ovim kvalifikacijama, a selektor Belgijanaca je objavio spisak igrača na koje će računati:

Spisak Belgije: Akyazili Thomas, Bako Ismael, Desiron Yannick, Gillet Pierre-Antoine, Kanda-Kayinda Ordane, Kesteloot Vincent, Lasisi Elias, Lecomte Manu, Lojeski Matthew, Jean-Marc Mwema, Jean Salumu, Serron Quentin, Tabu Jonathan, Olivier Troisfontaines, Kevin Tumba, Hans Vanwijn, Van Rossom Sam.

Zamjene: Boukichou Khalid, Bratanovic Haris, Robert-Francois Xavier, Tim Lambrecht, Alexandre Libert, Marchant Dorian, Schoepen Yoeri.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Podsjetimo, Belgijanci još uvijek nemaju pobjedu u ovim kvalifikacijama, dok je naš ti na omjeru 2-2 i jedna pobjeda u preostala dva meča protiv Francuske i Belgije nas vodi dalje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi