Gordić se ponovo neće odazvati reprezentativnom pozivu?

Reprezentacija ostaje bez sjajnog igrača

Gordić se ponovo neće odazvati reprezentativnom pozivu? · Saznajemo

Čini se kako će košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine u budućnosti biti lišena usluga sjajnog playmakera Nemanje Gordića.

Košarkaš koji je prošle sezone osvojio ABA ligu sa ekipom Budućnosti propustio je nekoliko posljednjih utakmica reprezentacije, a čini se kako je, što se njega tiče, reprezentativna priča i završena.

Iako se našao na spisku igrača na koje se računa u septembarskim kvalifikacijskim ispitima, Gordić se, prema našim saznanjima, neće odazvati pozivu te će naša reprezentacija ostati bez sjajnog košarkaša od kojeg smo mnogo očekivali.

Inače, košarkaška reprezentacija BiH se danas trebala okupiti, ali se okupljanje pomjerilo za ponedjeljak (12.00 sati) u Sarajevu.

Top Komentari

Woyzeck
Ista prica kao i sa Djedovicem... Dok je igrao, svi ga u nebo dizali. Cim je prestao, iz svojih razloga, odmah su svi poceli da ga pljuju, da ga omalovazavaju. Gordic, kada je sam nosio reprezentaciju, bilo je "bravo Gorda, bravo majstore". Par puta je imao povrede u reprezentaciji koje su mogle karijeru da mu ugroze, lomove... I kada je decku prekipilo da mu razni Konakovici, Knezevici, Avdici i sta ja znam ko mazu oci, onda svi pocnu na njega kao da je najgori na svijetu. Svakom djetetu koje ima sansu da sutra bira za koju ce reprezentaciju igrati, uzmite Hrvatsku, Tursku, Srbiju, Crnu Goru, Keniju... Inace vas ova sudbina ceka.
29 10
damir bosnjak
nije on kriv..nego utvrdit ko iz saveza je njega izraduo ili bilo koga...jer u ovoj drzavi nema siatema dgovornosti..kad ste culi da je neko podnio ostavku..odnosno preuzeo krivicu za nesto..nego se krivica prebacuje s jednog na drugog...bagra ljudska..jebe se njih za kosarku prvenstvo...samo pozicija i pare..jebem im pleme ono odvratno...ti treba prebit ko one iz fudbalskog saveza
21 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi