Reprezentacija ostaje bez sjajnog igrača

Gordić se ponovo neće odazvati reprezentativnom pozivu?

16

Komentari (16)

Ante G.
Gordicu, Srbine!jedino sto ti se zamjeriti moze, sto si ikako igrao za ovo,ne znam ni kako ga nazvati,drzava nije,za ovaj kurac da kazem,najblize sam
stopkrkanima
Kiss
ti si stvarno ljakse,ako ti se ne sviđa izvoli gospodine pa promjeni državu kao sav normalan svijet ali ti svakako nisi normalan
Lud
Šta reći... Dno dna... Ja bih svakom igraču fino dao ultimatum imaš da se javiš do tad i tad i da dođeš do tad i tad... Nisi se javio MRŠ za sva vremena! Nisi došao MRŠ za sva vremena! Hvala ima ko hoće... Pozdrav!
BIHzmaj
Od majstora do supka preko noci, i kazu da su srbi za vjerovanje
Chupy
Nikakav problem. Kako se kaze, "koga nema, bez njega se i moze", ja bih jos dodao i "mora". Ali brate ajo neces, ne zelis, ne mozes ili ili ili, kazes samo i zavrsena prica. Dostojanstveno i ljudski.
Woyzeck
Ista prica kao i sa Djedovicem... Dok je igrao, svi ga u nebo dizali. Cim je prestao, iz svojih razloga, odmah su svi poceli da ga pljuju, da ga omalovazavaju. Gordic, kada je sam nosio reprezentaciju, bilo je "bravo Gorda, bravo majstore". Par puta je imao povrede u reprezentaciji koje su mogle karijeru da mu ugroze, lomove... I kada je decku prekipilo da mu razni Konakovici, Knezevici, Avdici i sta ja znam ko mazu oci, onda svi pocnu na njega kao da je najgori na svijetu. Svakom djetetu koje ima sansu da sutra bira za koju ce reprezentaciju igrati, uzmite Hrvatsku, Tursku, Srbiju, Crnu Goru, Keniju... Inace vas ova sudbina ceka.
zeleni_zub
Pa od svakog igraca se ocekuje da izvrsava svetu duznost. Dok je izvrsava i to uspjesno, dizemo ga u nebo, kad odbije da je izvrsava, pljujemo ga. Sta je tu cudno?
Woyzeck
Kako to moze biti sveta duznost, ako i posle izvrsavanja iste, dodjes do toga da te neko pljuje? Godinama igras, gines, zrtvujes se, ugrozis karijeru... I onda opet dodjes do toga da svaka fukara pljune na tebe? A pri tom, sta je bilo ko od istih uradio za tu drzavu? Navijao pored televizora sa pivom u ruci? To je sva zasluga?
Woyzeck
Zabrinuo si me sada...
damir bosnjak
nije on kriv..nego utvrdit ko iz saveza je njega izraduo ili bilo koga...jer u ovoj drzavi nema siatema dgovornosti..kad ste culi da je neko podnio ostavku..odnosno preuzeo krivicu za nesto..nego se krivica prebacuje s jednog na drugog...bagra ljudska..jebe se njih za kosarku prvenstvo...samo pozicija i pare..jebem im pleme ono odvratno...ti treba prebit ko one iz fudbalskog saveza
StopGovoruMrznje
STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojni nivo konverzacije, bez huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnome će vaši komentari biti obrisani.
stopkrkanima
Sta ti pricas ba
starmac
Kad tad se ocekivalo da nece igrat,takva je to japija.
@dn@n
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.