Gordić uživa u Barceloni u društvu Đedovića i Datomea

Oglasio se na Instagramu

Gordić uživa u Barceloni u društvu Đedovića i Datomea

E. Čaušević

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine 29. jula igra protiv Francuske u Tuzli u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a samo tri dana kasnije očekuje nas okršaj protiv Belgije.

Bh. košarkaši se već neko vrijeme pripremaju za ove utakmice, a nakon kratkih priprema u Opatiji naša ekspedicija nalazi se u Tuzli gdje će trenirati do meča s Francuskom. Ipak, naš tim će biti znatno oslabljen u ovim utakmicama jer Duško Vujošević neće računati na Džanana Musu kojeg Brooklyn Netsi neće pustiti da igra.

Međutim, jednako velik problem za Vujoševića jeste što s ekipom nije ni Nemanja Gordić. Košarkaš Budućnosti se nije priključio ekipi kada je to dogovoreno, a iz Saveza su poručili da se Gordić nije javio i otkrio zbog čega još uvijek nije na pripremama.

Mnogi se pitaju šta se dešava na relaciji između Gordića i našeg stručnog štaba, te gdje se nalazi bh. košarkaš. Čini se da je popularni Gorda odlučio to sam da otkrije na Instagramu gdje je objavio fotografiju iz Barcelone. Gordić uživa u društvu bivšeg bh. reprezentativca Nihada Đedovića i košarkaša Fenerbahčea Luigija Datomea.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

Lud
"Nikada Đedovića" hahahahaha ... drama ...
15 2
emir.test
laz!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi