Gran Canaria pobijedila Cedevita-Olimpiju
Gran Canaria revanširala se Ljubljančanima za poraz u prvom dijelu

Poraz ljubljanskog tima

Gran Canaria pobijedila Cedevita-Olimpiju

Košarkaši Cedevita-Olimpije poraženi su na gostovanju u Španjolskoj u okviru 8. kola Eurocupa od Gran Canarie rezultatom 90:82.

Na kraju je lošija igra u obrani koštala tim iz Ljubljanje boljeg rezultata.

Bila je Cedevita-Olimpija potpuno ravnopravan protivnik Gran Canariji tijekom cijelog susreta, no upravo je taj detalj odlučio pobjednika ovog susreta. Većim dijelom meča Španjolci su dolazili do laganih poena i na kraju su oni i presudili pobjednika. Imali su gosti samo -4 na ulasku u zadnjih 10 minuta ni iako je napad dobro funkcionirao, za pobjedu je ponešto trebalo i obraniti a to izabranicima Jurice Golemca nije polazilo za rukom često u ovom susretu.

Pet košarkaša domaćeg tima završilo je utakmicu s više od 10 poena a prednjačili su Costello sa 16, te Albicy i Diop s po 14 koševa. Kod Cedevite najbolji su bili Perry s 25 i Blažič s 22 poena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije