Grčko "čudo prirode" ponovo u akciji!
Foto: Screenshot

Aron Baynes će dugo pamtiti Giannisa Antetokounmpoa

Grčko "čudo prirode" ponovo u akciji!

Milwaukee Bucksi su sinoć razbili Celticse na svom parketu. Slavili su Bucksi sa 116:92 i tako smanjili na 2:1 u play-off seriji protiv Bostona.

Domaći imali ubjedljivu prednost većim dijelom susreta, pa su na kraju slavili laganu i sigurnu pobjedu. Sjajnu partiju u pobjedničkoj ekipi je pružio Khirs Middleton koji je predvodio Buckse u poenima, skokovima i asistencijama.

Middleton je tako upisao 23 poena, osam skokova i sedam asistecnija, ali je potez utakmice bio djelo Giannisa Antetokounmpoa koji je još jednom pokazao kakvim fizičkim predispozicijama raspolaže.

Naime, popularni Greek Freak je polovinom treće dionice izveo spektakularno zakucavanje. Odrazio se grčki košarkaš daleko od obruča i silovito zakucao preko Arona Baynesa izazvavši tako oduševljenje domaće publike.

Inače, Antetokounmpo je sinoć proveo 27 minuta na parketu i upisao 19 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi