Grobari krenuli sa bakljama i noževima u Pionir

Spriječeni veliki neredi

Grobari krenuli sa bakljama i noževima u Pionir

M. Šljivak

Najvatreniji navijači Partizana, Grobari, pokušali su unijeti hladno oružje u dvoranu Pionir pred meč protiv Mege.

Velika grupa navijača beogradskog kluba krenula je iz okolnih gradova, a kako navodi B92, policija je zaustavila autobus u kojem su bili navijači ovog tima iz Kruševca.

Pedestetak huligana u alkoholiziranom stanju imali su u svom posjedu bejzbol palice, noževe i baklje koje su očigledno pokušali unijeti u dvoranu.

Također, na Novom Beogradu zaustavljena je veća grupa huligana koji su navodno planirali velike nerede na utakmici ABA lige.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Podsjetimo, među navijačima Partizana postoji nekoliko frakcija koje su u sukobu, a svoje divljaštvo ispoljavaju sukobima na tribinama.

Top Komentari

prsatidado
Boli nas kurac, prestanite više ovim sranjem ili preimenuj te stranicu u sportsport.rs
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi