Trener KK Bosna Royal Jelly za SportSport.ba

Gvozdić: Napravili smo fantastičan uspjeh

S. Mlaćo

U veoma zanimljivom i neizvjesnom susret 17. kola Lige 10 košarkaši Bosne Royal Jelly savladali su večeras KK Zrinjski 74:71, te tako potvrdili lidersku poziciju.

 Publika u Maloj dvorani Skenderije mogla je vidjeti veoma zanimljiv meč, a Bosna se na ovaj način osvetila Mostarcima za poraz iz prvog dijela sezone.

"Zadovoljan jesam, a u pojedinim momentima nismo bili na našem nivou. Dijelom je to zbog naših grešaka, ali i zbog izvanredne igre Zrinjskog. Zrinjski je ekipa koja zna šta hoće i veoma su dobro vođeni", kazao je trener Bosne Royal Jelly Dušan Gvozdić.

Bosna je u regularnom dijelu prvenstva današnjoj pobjedom potvrdila prvo mjesto. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Želim da se zahvalim publici koja je došla danas da nas bodri i ovom pobjedom smo potvrdili prvo mjesto, što je mislim izvanredan uspjeh. Čestitam mojim igračima, stručnom štabu te članovima Uprave i mislim da je to nešto što je fantastičan uspjeh u odnosu na period kada sam došao ovdje. Napravili smo veliki iskorak i nadam se da ćemo nastviti u istom ritmu", dodao je Gvozdić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi