Haos na aerodromu: Porodica Ball stigla u Litvaniju
Foto: Screenshot

LiAngelo i LaMelo se uskoro pridružuju svjoj novoj ekipi

Haos na aerodromu: Porodica Ball stigla u Litvaniju

Braća Ball su večeras, u pratnji svog "neumornog" oca LaVara stigla u Litvaniju, gdje će nastupati za Prienai-Birstonas Vytautas.

LaVar Ball je svojim kontroverznim izjavama i "napadnim" medijskim nastupima postao jedna od najpoznatijih ličnosti u svijetu košarke, a danas je sa svoja dva sina sletio na aerodrom u Vilniusu. Očevino, nastala je prava ludnica.

Njegova dva sina LiAngelo i LaMelo će se u narednim danima pridružiti ekipi Vytautasa nakon što im je on, uz pomoć menadžera, pronašao angažman u ovom litvanskom klubu.

Inače, LaVar je ispisao svog mlađeg sina LaMela iz srednje škole u SAD-u jer mu se nije dopadao način rada i odnosa trenera i njegovog sina, dok je odlučio da stariji LiAgnelo više neće pohađati prestižni UCLA koledž nakon što ga je isti kaznio zbog krađe tokom turneje u Kini.

LaVar je potom odlučio da će njegova dva sina kroz igranje u Litvaniji pokušati dostići nivo potreban za NBA ligu, te se na taj način pridružiti najstarijem bratu Lonzu Ballu, članu Los Angeles Lakersa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti