Haos u Pioniru, povrijeđeni Gordić i saigrači, utakmica pod znakom pitanja!

Tenzije prije odlučujućeg meča

Haos u Pioniru, povrijeđeni Gordić i saigrači, utakmica pod znakom pitanja!

E. Škorić

Od 19 sati trebalo bi da počne meč ABA lige između Zvezde i Budućnosti, ali...

Peta, odlučujuća utakmica igra se u Pioniru, no prije samog početka dosta tenzija, pa i nekoliko incidenata.

Košarkaši Budućnosti napustili su parket i vratili se u svlačionicu dvadesetak minuta prije početka meča, pošto je nekolicina navijača Crvene zvezde utrčala na parket.

Gordić, Šehić i Popović su udareni nakon što su stolice poletjele ka njima, a napadnuti su i Earl te Norris Cole.

Sudije procjenjuju da li može da se odigra meč u ovakvim uslovima, a u protivnom će se igrati za 24 sata pred praznim tribinama.

"U dvorani je mnogo više ljudi nego što je dozvoljeno, stoje i ispred novinara u novinarskoj loži", javljaju mediji u Crnoj Gori.

 

"Kada su igrači krenuli da izlaze iz tunela krenula je totalna histerija i gađanje svim mogućim tvrdim predmetima - kovanicama, baterijama za telefone, kamenjem, punim flašama, djelovima metle, upaljačima, stolicama.  Oko 40 navijača je ušlo na teren i došli do klupe KK Budućnost VOLI. Pljuvali su i fizički napali igrače. Fizički su napadnuti Noris Kole, Erl Klark, Nemanja Gordić.
Gordić je gađan stolicom koju je bacio navijač iz partera", saoopšteno je iz Budućnosti.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Promo

Top Komentari

DamirT
Stoka srpska,olos koji samo zna udarat..Tako su i u ratu ubijali nevine zene i djecu
0 16
mirza24
SAMO DRINA GRANICA SA CETNICIMA
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi