Već je krenula frka: Igrač Budućnosti loptom gađao kamermana, Delije poludjele!

Bit će pakleno i večeras

Već je krenula frka: Igrač Budućnosti loptom gađao kamermana, Delije poludjele!

S. Pašalić

Crvena zvezda i Budućnost od 19  sati igraju odlučujuću petu utakmicu finala ABA lige.

Atmosfera u svakoj prethodnoj utakmici je bila napeta, a prema prvim potezima čini se da to i večeras biti slučaj.

Prvo se na svlačionici Budučnosti se pojavio natpis ovog tima na tri jezika, od kojih je jedan bio i albanski.

Nešto kanije igrač Budućnosti Norris Cole je prvi od igrača gostujućeg tima izašao na parket i tom prilikom loptom gađao kamermana.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Cole je nakon toga ušao u raspravu sa dječakom koji sakuplja lopte nakon čega su navijači Crvene zvezde poludjeli i počeli bacati razne predmete prema igraču Budućnosti.

Top Komentari

DobarDan
Albanci su super civilizovani za ove nesretne srbe, oni sve vise sami sebi smetaju. Dobro im je onaj Tarabic u amanetu reko, Beogradski pasaluk. Ovim tempom to im je realnost, vole se ljudi ku*cit u pm, betonski zid treba pravit duz citave granice, psihijatrija prava.
20 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije