Harden: Dva tima koja se bore do zadnje kapi znoja
Popularni Brada bio je izuzetno sretan nakon pobjede svog Houstona nad Golden State Wariorrsima

Popularni Brada nakon pobjede nad Golden State Warriorsima

Harden: Dva tima koja se bore do zadnje kapi znoja

E. Dindić

James Harden bio je izuzetno zadovoljan poslije pobjede svojih Houston Rocketsa nad Golden State Warriorsima i poravanju serije na 2:2. 

Harden ima mnogo iskustva u ovim play-off susretima kako dobrog tako i lošeg, što je sigurno dosta pomoglo Rocketsima da se vrate u ovu seriju.

"Poslije prve dvije utakmice svi smo zajedno sjedili u svlačionici i razgovarali. Oni su odbranili domaći teren, te dogovorili smo se da i mi sada moramo isto da uradimo. Bili smo agresivni jako dobro smo igrali odbranu što je na kraju donijelo rezultat. Istina imali su oni otvorene šuteve a i mi smo, te izuzetno mi je drago što smo pobijedili. Obje ekipe su dosta borbene i umorne a na kraju sve se svodi na to ko šta pogodi"

P.J Tucker je bio sjajna pomoć Hardenu u ovom susretu te je završio susret sa double-double učinkom.

"To je ono što on radi. Igra dosta čvrsto, te on svaku utakmicu da sve od sebe za pobjedu. U play-offu se igra drugačija košarka, sa dosta više kontakta. Ako pustimo Thompsona i Curryja da nam trčkaraju po terenu i šutiraju lagane trojke onda nemamo šanse. Sigurno je da će oni pogoditi neke teške, ali to ne smije da nas obeshrabri", završio je Harden.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi