Harden je ipak povlašten: Za ličnu grešku i ne mora biti fauliran?

Rozieru ništa nije bilo jasno

Harden je ipak povlašten: Za ličnu grešku i ne mora biti fauliran?

Samir Mlaćo

Houston Rocketsi su savladali Boston Celticse u gostima 115:104

Houston je od samog početka utakmice bolje krenuo i već na poluvremenu imao veliku prednost, bilo je 65:43. U drugom poluvremenu je Houston održavao prednost, a u tek u posljednjoj četvrtini je došlo do malog opuštanja, ali je prednost gostujuće ekipe bila prevelika i pobjeda je na kraju otišla na stranu Houstona 115:104.

James Harden je i ovog puta bio najbolji pojedinac u ekipi Houstona sa 42 poena, a pratio ga je Eric Gordon sa 32 poena.

Hardena je zaista bilo teško čuvati, a na ovom susretu taj posao je dobio Terry Rozier. Nije mu bilo lako, a prilikom jednog od pokušaja Hardena za tri poena dobio je i pomalo nevjerovatnu ličnu grešku.

Iako do kontakta nije došlo, sudije su bile jasne.

Harden je ipak veliko ime, to se lako da primjetiti...

Top Komentari

Haroni
Bilo je kontakta u trenutku kad je krenuo na sut, ali po mom ne dovoljno da se svira. Da ste gledali tekmu vidili bi da su sudije natezali Hornetsima. Brada koji maltene nikad nije blizu iskljucenja, juce su ga suci neopravdano kulturno izbacili
1 3
a.sijak1
Stvarno ovo je smijesno sto su mu svirali nije mu cak ni bardu dirno ovo se trebalo gledat da li je bio faul ali sudije su shvatile da su pogdijesile al amerkianci to ne mogu priznat show samo cirkuz
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi