Harden "triple doubleom" počastio Utah, preokret Celticsa, Bucksi opet razbili Pistonse
Niti noćas Ricky Rubio i društvo nisu uspjeli zadržati fantastičnog Hardena.

Tri utakmice prvog kruga NBA doigravanja

Harden "triple doubleom" počastio Utah, preokret Celticsa, Bucksi opet razbili Pistonse

U noći sa srijede na četvrtak igrane su tri utakmice prvog kruga u NBA doigravanja a sve tri su završile pobjedama domaćih timova.

U Houstonu je James Harden predvodio svoje Rocketse do sigurne druge pobjede nad Utah Jazzom. Fantastični "Brada" je u razbijanju momaka iz Salt Lake Cityja rezultatom 118 - 98 sudjelovao s 32 poena, 13 skokova i 10 asistencija i triple doubleom sebi osigurao titulu igrača utakmice. 

Već poslije prve četvrtine Houston je imao 20 koševa viška koje je sigurno održavao do kraja utakmice a osim Hardena u redovima Rocketsa odlični su bili Paul sa 17 poena te Tucker i Gordon s po 16 koševa.

Rubio i O'Neale s po 17 ubačaja nešto bolji od ostalih kod Jazzera. 

Milwaukee Bucksi su poput Rocketsa deklasirali svoje protivnike Detroit Pistonse u drugoj utakmici na svom parketu a rezultat je glasio 120-99. Gosti iz grada automobila su se dobro držali u prvom poluvremenu ali treća četvrtina koju su Bucksi dobili s 35-17 je riješila utakmicu.

Antetokounmpo s 26 koševa i 12 skokova kao i obično bio je najboli igrač Bucksa a sjajno su ga pratili Bledsoe s 27 i Middleton s 24 poena. Goste koji su do kraja play offa ostali bez Blakea Griffina su predvodili Drummond s 18 poena i 16 skokova, isti broj poena postigao je i Reggie Jackson a Kennard je ubacio 19 koševa.

Najveća neizvjesnost viđena je u Bostonu. Indiana Pacersi igrali su sjajno i na početku zadnjeg perioda igre imali su 11 koševa viška i činilo se da će breaknuti Celticse i u Indianapolis otići rezultatom 1-1 u seriji.

No fantastični Kyrie Irving nije mislio tako i inicirao je fantastičnu završnicu Celticsa koji su u zadnjih 12 minuta otpuhali Pacerse s parketa dozvolivši im isto toliko poena dobivši taj period igre s 31-12 i konačnim rezultatom 99:91.

"Uncle Drew" susret je zaključio s 37 poena, 6 skokova i 7 asistencija a odličan je bio i Jason Tatum s 26 koševa. Mostarac Bojan Bogdanović je s 23 koša i 8 skokova bio najbolji kod Indiane ali je kao i ostatak tima nestao u posljednjoj četvrtini. 

Thaddeus Young dodao je 15 poena a po 13 su ubacili Collison i Evans.

NBA liga: Houston Rockets - Utah Jazz 118:98 (2:0), Milwaukee Bucks - Detroit Pistons 120:99 (2:0), Boston Celtics - Indiana Pacers 99:91 (2:0).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi