Harden: Vidimo šta se desi kada odigramo dobro

Prva zvijezda Rocketsa nakon pobjede

Harden: Vidimo šta se desi kada odigramo dobro

Prva zvijezda Houston Rocketsa James Harden bio je veoma zadovoljan nakon sinoćnje pobjede protiv Golden State Warriorsa.

Rocketsi su slavili u drugom meču finala Zapadne konferencije sa 127:105 i na taj način su poravnali rezultat u finalnoj seriji na 1:1.

Harden je nakon meča poručio da njegov tim treba gledati samo sebe.

"Trebamo biti fokusirani samo na ono što mi radimo. Nije nam bitno protiv koga igramo niti trebamo brinuti za to. Nije do toga šta oni i kako rade, nije ovo šah. Za sve se mi pitamo. Ako odigramo dobro kao večeras, vidimo šta se desi, a ako ne, onda ćemo imati rezultat iz prve utakmice. Bili smo agresivni u odbrani i to nam je pomoglo u tranziciji", rekao je nakon meča Harden.

Podsjetimo, on je sinoć uz Erica Gordona bio najefikasniji u svom timu sa 27 poena, a tome je dodao i 10 skokova te tri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti