Hezonja: Nisam bitan ja, bitan je tim

Hrvatski košarkaš pred novu NBA sezonu

Hezonja: Nisam bitan ja, bitan je tim

E. Dindić

Mario Hezonja ima skromnu predsezonu u dresu New York Knicksa. Kako i sam kaže tek se zagrijava za ono najvažnije što slijedi, a to je nova NBA sezona.

Od Hezonje se očekuju uvijek sjajne stvari, te sa pravom svi se pitaju koliko popularni Super Mario može u novoj sezoni.

"Jednostavno ne treba od mene očekivati da odmah radim lude stvari. Ovo je novi tim i svi se upoznajemo, želim da radim za svoje kolege da vidimo kome šta najviše godi u igri. Upoznajemo se međusobno kao i  okolinu, stvari će doći polako na svoje mjesto"

U dosadašnjim utakmica predsezone Hezonja je na prosjeku od osam poena, i dvije asistencije za nešto više od 20 minuta na parketu.

"Trenutno  moja igra je tačno gdje treba biti. Nisam u onom fazonu, da tražim od saigrača loptu i pokazujem što ja znam odnosno ko sam i što sam. Zaista osjećam da imamo dobru energiju u svlačionici. Ne želim da budem taj koji će kvariti atmosferu, mi smo svi prijatelji, dok veterani koji su već dugo vremena tu pomažu mi dosta od prvog dana moga dolaska", završio je Hezonja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi