Hezonja osramotio Antetokounmpa, pa mu Grk poručio: "Naredni put ću te udariti"

Varnice u New Yorku

Hezonja osramotio Antetokounmpa, pa mu Grk poručio: "Naredni put ću te udariti"

E. Čaušević

Odličnu utakmicu sinoć su na NBA parketima odigrali New York Knicksi i Milwaukee Bucksi, a na kraju su nakon produžetaka slavili Knicksi sa 136:134.

NBA fanovi mogli su uživati u nevjerovatnoj utakmici Knicksa i Bucksa, a na rados navijača u New Yorku na kraju je slavio domaći tim. Odličan meč odigrao je hrvatski košarkaš Mario Hezonja koji je svojim zakucavanjem obilježio meč.

Hezonja je izveo nevjerovatno zakucavanje iako ga je Giannis Antetokounmpo pokušao blokirat, no Grk je na kraju završio na podu. Hrvat je tada odlučio da upotpuni šou jer je preskočio preko Antetokounmpa kojem se to očito nije svidjelo.

"Naredni put ću ga udariti", rekao je Antetokounmpo nakon utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi