9

Komentari (9)

Nek_komsiji_crkne_krava
Ponasanje na sportskim borilistima je slika i prilika politicke situacije koja vlada u BiH. Nadati se da ce neko nekome odgovarati za svoje postupke je mlacenje prazne slame i treba ocekivati jos veci cirkus. Raspad ”par excellence”.
enko
Ovi sti prijete u sportu i ponasaju se preko kur*a,ono napusticeno takmicenje treba istjerati ,ali sve po pravilniku a ne da cekamo da ucjenjuju pa makar to bio i moj bosnjacki klub.
King_Kenny
...hoce,bas ce tebi objasnjavati...pa oni se ponasaju kako hoce,izadju iz ligaskog takmicenja,ucjenjuju,biraju kad ce igrati i hoce li igrati domacu ligu,a vi im titrate...cudi me da nisu himnu Srbije pustili...
PantePita
Hahahahha pa tu himnu ni Bosnjaci ne postuju.
rabodimis
Ne znam za Bosnjake ali sto se Bosanaca i Hercegovaca tice odbranili smo je vec goloruki protiv, tada 4 sile u Evropi.. Ne znam zasto mislis da cemo je sad izgubit kad imamo cim odgovorit.. Necu rec da si glup ko ku*ac, eto ti sam skontaj.. ;)
Chupy
Reci mu, sta neces?! Jest glup ko ku*ac! Sad imamo vise 3 puta od njih, a 92-ge su imali oni sto puta vise od nas! Bolje da beru pamet!
rabodimis
@Chupy Brate sto da mu ja to govorim kad i on sam to moze skontat.. Ako mu ja sve kazem onda nece koristit svoj mozak pa ce bit sve gluplji i gluplji.. Ja bih da mu pomognem u neku ruku a ne da ga uvrijedim.. Ne bit ponosan na ovu nasu ljepotu razlicitosti, na drzavu koja je bila EU 1000 godina prije EU moze samo ne pismen i zatucan covjek. Ja iskreno ne znam cime vise da se ponosim.. narodima, rijekama, planinama, gradovima, selima, obicajima, ludostima, domacinstvu, dobroti, ljepoti i mnogo, mnogo toga jos.. A on se uhvatio za glupost i tjera inat da je nesto drugo a ne Bosanac ili Hercegovac.. Treba hitno pocet kontat..
PantePita
Pa sto se onda cuje Jedna si jedina dok se ova himna intonira? Reci tupane, kakvo je to postovanje prema himni ako pjevas drugu? Dzaba vama tupanima objasnjavati.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.