HKK Široki napravio sjajan posao ovog ljeta

Drežnjak naredne četiri godine u Ciboni

HKK Široki napravio sjajan posao ovog ljeta

S. Mlaćo

Pravi posao napravio je HKK Široki ovog ljeta.

Naime, mladi Mateo Drežnjak je potpisao četverogodišnji ugovor sa Cibonom, a SportSport.ba saznaje da će Širokobriježani inkasirati 150.000 eura u ratama.

Cibona će uplaćivati pet godina po 30.000 eura i zaista se radi o sjajnom poslu bh. kluba.

"Ponovno jedan veliki korak i uspjeh kluba. Dobili smo jednog igrača za kojeg se nadam da će biti veliki u budućnosti. Drago mi je što je klub uspio izvojevati još jednu pobjedu. Kad kažem pobjedu, uspjeh nisu samo trofeji za klub i trenera. Trofeji i pobjede su i ovo što smo uspjeli napraviti u posljednja 2 tjedna nošeni vizijom koju imamo, tako da je ovo zbilja jedna velika pobjeda za klub i mene osobno. Dovođenje ovakva 2 igrača je za mene u rangu osvajanja Prvenstva Hrvatske 2018. godine. Odradili smo veliki posao i sigurno da ćemo svi morati imati strpljenja da ta mladost sazrije i da im svi skupa trebamo biti podrška, kako ja kao trener, tako i svi u klubu i naši navijači. Ovi su igrači prepoznali u kojem smjeru želimo ići, tko zapravo daje šansu mladim igračima i to je jedan od razloga zašto smo uspjeli dovesti njih dvojicu. To se ne može sakriti, može se pričati svašta, ali se na terenu vidi sve- tko daje šansu, a tko ne", kazao je trener Cibone Ivan Velić.

Drežnjak je rođen u Mostaru, a nastupa na poziciji beka šutera. U HKK Široki je od 2015.godine.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi