HKK Zrinjski poražen u Nikšiću
Plemići su se dobro držali u prvom poluvremenu u Nikšiću ali Sutjeska je na kraju uvjerljivo slavila. Foto:druga.aba-liga.com

Sutjeska slavila u 14.kolu ABA 2 lige

HKK Zrinjski poražen u Nikšiću

Košarkaši aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine HKK Zrinjski poraženi su večeras u Nikšiću u utakmici 14.kola ABA 2 lige. Tim Sutjeske nadigrao je Plemiće rezultatom 85:73 i tako slavio i drugi put u međusobnim susretima ove sezone.

Dobro se Zrinjski držao u prvom poluvremenu, čak imao i prednost koja je na momente iznosila 8 koševa viška a Mostarci su na odmor otišli s prednošću 47:41. Ono što je loše je da je momčad ionako osakaćena ozljedama u prvom poluvremenu zbog novih povreda ostala i bez Aleksandra Todorovića i Ivana Miličevića a navodno je kod obojice riječ o povredama skočnog zgloba čija će se težina utvrditi po povratku u Mostar.

Drugo poluvrijeme Sutjeska je otvorila furiozno i serijom 22:6 vrlo brzo stekla prednost od 10 razlike koju su vez većih problema održavali do kraja susreta. Hrvoje Vlašić bio je primoran podijeliti minutažu igračima koji je u pravilu dobivaju malo ili nimalo pa na kraju konačnih 85:73 i ne zvuči toliko loše kada se uzmu sve okolnosti koje su pratile ovu utakmicu. Šutalo s 15 i Ramljak s 13 poena bili su najbolji kod Zrinjskog a u premijernom nastupu u dresu Zrinjskog Milan Lužaić je postigao 8 poena. 

Domaće su do pobjede predvodili Spasojević s 24 i Pavličević s 23 poena dok je bivši košarkaš Zrinjskog Draško Knežević odigrao dobru partiju s 13 poena i 6 asistencija.

ABA 2 liga, 14.kolo, Sportski Centar Nikšić 800 gledatelja, KK Sutjeska - HKK Zrinjski 85:73

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

KK Sutjeska: Ćalić 5, Knežević 13, Lalović 10, Spasojević 24, Pavličević 23, Goranović, Vujović, Vuković 3, Raičković 3, Djite 4, Gardašević, Vulević

HKK Zrinjski: Lužaić 8, Miličević 6, Ramljak 13, Šutalo 15, Todorović 3, Golemac, Ljujić 9, Petrić 8, Šamadan 3, Zlomislić 2, Pajić, Milinović 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi