HKK Zrinjski rekonstruiše školsku dvoranu ''Đački dom''

Uskoro i novi projekti

HKK Zrinjski rekonstruiše školsku dvoranu ''Đački dom''

HKK Zrinjski krenuo je sa rekonstrukcijom školske dvorane 'Đački dom' u sklopu Srednje turističko-ugostiteljske škole.

U suradnji sa kompanijama Jim.doo i Ferro Keš tokom petka krenulo se u promjenu koševa i tabla koje su tokom trideset godina služile svim korisnicima dvorane.

"Obnovom dvorane želimo dignuti razinu uvjeta za djecu kako bi napokon omladinske selekcije kluba radile u normalnim uvjetima te ostvarile još bolje rezultate" istakao je Vedran Odak, direktor HKK Zrinjski

Nakon obnove koševa i tabla na proljeće kreće sanacija krova koji godinama prokišnjava i stvara problem svim sportašima. Također je u planu obnova parketa i kompletnog interijera dvorane koja će vjerujemo do ljeta zasjati u novom ruhu.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

HKK Zrinjski će pored obnove dvorane Đački dom na proljeće krenuti i sa projektom obnove vanjskih igrališta u gradu Mostaru kao i u prigradskim naseljima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi