Hoće li Džanan Musa učiti od Kevina Duranta?
(Foto: EPA)

KD bi mogao u Netse

Hoće li Džanan Musa učiti od Kevina Duranta?

M. Šljivak

Kevin Durant će zbog teške povrede propustiti kompletnu narednu sezonu, ali bi se ipak moglo desiti da ovog ljeta promijeni tim.

Durant je slobodan igrač, moći će da izabere novi tim, a njegov nekadašnji saigrač Kendrick Perkins vjeruje da su Brooklyn Netsi favoriti za njegov potpis.

"Smatram da su oni u prednosti na ostale. Netsi su ispred svih u borbi za KD-ja", rekao je Perkins za The Jump, te je dodao:

"Ne otpisujem i Knickse, ali Netsi su tu ispred svih. Imam određene izvore da će KD odabrati Netse", uvjeren je nekadašnji NBA centar.

Dolazak Duranta u Netse značio bi i saradnju bh. košarkaša Džanana Muse sa njim, ali je pitanje koliko bi igrao jer on i Durant igraju istu poziciju.

Kevin je nedavno operisao Ahilovu petu koja mu je stradala u finalu NBA lige protiv Toronto Raptorsa i u narednoj sezoni ga nećemo gledati na parketima najjače lige svijeta.

Durant je u karijeri na prosjeku od 27 poena po meču, a pored Golden State Warriorsa igrao je za Oklahomu i Seattle.

Top Komentari

nina6644444
jkjkjkkk
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije