Hoću li igrati za Srbiju? Ne znam, nije sve do mene
Sjajni centar iz Srbije imao je zanimljiv razgovor sa tamošnjim medijima nakon ispadanja od Portlanda

Nikola Jokić o nastupu na predstojećem Svjetskom prvenstvu

Hoću li igrati za Srbiju? Ne znam, nije sve do mene

E. Dindić

Denver je u dramatičnoj završnici u majstorici ispao od Portlanda u polufinalu Zapada. 

Nikola Jokić je i u tom susretu pokazao sjajan repertoar, ali jednostavno nije mogao protiv Blazersa sam izvuci pobjedu. Međutim, sada sve ljubitelje košarke u Srbiji zanima nešto drugo, a to je hoće li Jokić zaigrati za svoju reprezentaciju na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Kini.

On je u razgovoru za američke medije istakao da još uvijek ne zna hoće li igrati za Srbiju, odnosno da nije siguran još uvijek.

Odluku će donijeti nakon razgovora sa svim trenerima, prijateljima, porodici i ljudima koji brinu o njegovoj karijeri. Dodao je da se želi prvo najprije odmoriti.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi