Nikola Jokić "pokvario" mikrofon i do suza nasmijao sve prisutne novinare

Baš se prepao

Nikola Jokić "pokvario" mikrofon i do suza nasmijao sve prisutne novinare

E. Čaušević

Košarkaši Denver Nuggetsa sinoć su u gostima pobijedili Portland Trail Blazerse sa 116:112.

Denver je ovom pobjedom izjednačio na 2:2 u seriji, te ćemo sigurno do kraja gledati veliku borbi za plasman u finale Zapadne konferencije. Još jedan odličan meč upisao je Nikola Jokić koji je imao triple-double.

Jokić je meč završio sa 21 poenom, te je još dodao 12 skokova i 11 asistencija. Srbijanski košarkaš je najzaslužniji za odlične igre Denvera, te imaju veoma dobre šanse da dođu do finala.

Ovaj košarkaš je bio u centru pažnje i nakon meča kada se pojavio na press konferenciji. Ipak, tu mu nije išlo tako "glatko" kao na parketu.

Naime, Jokić je htio da izvuče mikrofon iz stalka, ali ga je iskopčao iz kabla, te je ostao šokiran jer je mislio da je nešto pokvario. Kada su se svi počeli smijati shvatio je da i nije nešto ozbiljno.

Top Komentari

Chepich
Balkanski sivonja ?
10 0
mile
Bravo Jokara?
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi