Malone: Jokić je igrao previše, ne smijem to da mu radim
Zanimljivo izlaganje trenera Nuggetsa nakon poraza od Portlanda

Zanimljivo izlaganje trenera Denvera

Malone: Jokić je igrao previše, ne smijem to da mu radim

E. Dindić

Košarkaši Denver Nuggetsa poraženi su u trećem susretu  polufinalne serije Zapadne konferencije protiv Portland Trail Blazersa. 

Blazersi su slavili sa 140:137, nakon 68 minuta igre, a Jokić je odigrao sjajan susret ali na kraju nije uspio da pogodi slobodna bacanja.

Trener Denvera Michael Malone imao je zanimljivo izlaganje poslije susreta.

"Sjajan susret u kojem su oba tima imala uspone i padove. Kada izgubite nakon četiri produžetka ne možete da budete razočarani. Ovaj susret je zaista bio pravi klasik. Čestitam momcima na svemu što su pokazali. Nikola Jokić je igrao 65 minuta što je prosto nečuveno, prosto smiješno kada se izgovori. Ne smijem to da mu radim to je previše minuta", rekao je Malone te dodao:

"Izgubili smo dosta lopti i to je odlučilo. Ne žalim ni za čim. Ostavili smo sve na onom parketu, ostavio sam i ja ", završio je svoje izlaganje Malone.

Denver gubi sada sa 2:1 u seriji, a naredni susret igraće se sada u noći između nedjelje i ponedjeljka također u Portlandu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi