Hornacek uskoro postaje bivši trener Knicksa?

Najavljuju se promjene u timu

Hornacek uskoro postaje bivši trener Knicksa?

Ako je vjerovati pisanju medija iz SAD-a, New York Knicksi su u potrazi za novim trenerom.

U ovoj sezoni New York Knicksi ne bilježe najbolje rezultate, probleme u timu je dodatno produbila povreda Kristapsa Porzingisa, a na kraju sezone će, kako stvari stoje, doći do promjena na čelu kluba.

Ceh za još lošu sezonu će navodno platiti trener 54-godišnji Jeff Hornacek, a već se uveliko špekuliše i ko bi ga mogao naslijediti na kraju sezone.

Navodno najveće šanse ima aktuelni trener Los Angeles Clippersa Doc Rivers, a sa New York Knicksima se također povezuje i Mark Jackson, koji je za ovaj klub imao priliku igrati u razdoblju od 2001. do 2002. godine. S druge strane, kao trener je vodio Golden State Warriorse.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije