Howard: Zašto bih mrzio Hardena?

Demantovao špekulacije

Howard: Zašto bih mrzio Hardena?

Košarkaš Houston Rocketsa Dwight Howard reagovao je na špekulacije koje su se pojavile prije nekoliko sedmica.

Američka javnost govorila je o tome kako centar Houstona mrzi svog saigrača Jamesa Hardena, s kojim se uopšte dobro ne slaže.

"Mrzim Hardena? To su gluposti. Zbog čega bih ga mrzio? Stigao je ovdje sa dna, baš kao i ja. Obojica radim nešto što volimo i cijenim sve što je uradio u karijeri. Ne mogu da mrzim čovjeka koji je uložio toliki napor da uspije", rekao je Howard, te dodao:

"Prije nego što sam došao u Houston, gledao sam Hardenove snimke. Tada čak nije ni imao bradu, po kojoj je poznat. Gledao sam to i govorio da je veoma talentovan".

Houston će se do kraja regularne sezone u NBA boriti za plasman u Playoff, a ne treba ni napominjati da će njihovi rezultati najviše ovisiti o dvojcu Howard - Harden.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi