11

Komentari (11)

celikze
Ja sam rekao da ovaj iz Mege veze nema.Lik na prosjeku 4p 3s i to neka super zvijezda.Meni je drago sto su mu potpisali papire da ide.Samo bi nas nervirao e sada neka nervira svoje i onako nije nikada bio nas.
Deepy
Chico
E cuj Damir Mulaomerovic im trener. Pa ta ubleha Tadzikistan ne moze trenirati.
KB9
Kazu K.Matkovic imao tripl-dabl samo nije mu upisan hahhaha
Kiss
Da je bio dobar mi bi ga ostavili kod sebe
King_Kenny
...hahahaha,ovi su gori od nas,mi gubimo od Litvanije gdje je kosarka nacionalni sport,a ovi gube od hokejasa :D
Toniche
Ovi osvojili mnogo toga u košarci.. A mi slavimo kad se plasiramo.. A da su obje reprezentacije kompletne NBA + Euroliga igraci i da se nedaj Boze sretnemo.. Oplele bi nas komsije 30 razlike..
King_Kenny
@Toniche ...susretali smo se mi vise puta i tamburali smo ih i u kvalifikacijama kada im je igrao Dino Radja,a i na Europskom prvenstvu su znali fasovati od nas...a da su se necega naosvajali u zadnjih 20 godina ja se stvarno ne sjecam,podsjeti me?
Milfhunter
Oni su nešto osvojili za razliku od nekih koji nisu ništa
Toniche
7 puta smo igrali protiv Hrvatske. 2 puta ih dobili kada su bili bez ijednog NBA igraca.. Nikad ih nismo dobili kada je igrao rađa. Jednu utakmicu smo igrali kada je igrao Rađa, igrao covjek nekih 15 minuta sprcili nas 20 razlike sa drugom postavom tada.. Zadnje 3 utakmice nas silovali sa 2.postavom jednom 13 razlike (zadnji put) a prije toga 20 razlike (mi bili full sastav).. To što pricas nije tacno provjeri.. Drugo zamisli u punom sastavu nas i njih mozemo im vodu nositi.. Bogdanovic, saric, zubac (3 igraca nosioci igre u NBA klubovima) Hezonja, zizic, Bender, kruno simon.. Njima na klupi sjedi Ante tomic, krušlin, bilan radoševic (sve top euroliga i eurokup igraci sjede na klupi)
Toniche
A da se poredimo sa njima je stvarno smijesno.. Pa mi nikad nismo bili na svjetskom a oni medalju uzeli.. Nikad na Olimpijadi a oni medalju uzeli.. Na europskom mislim imaju dvije medalje.. Mediteranske igre mislim cak i osvojili ali imaju par medalja od tamo.. A mi? Mi nemamo ni medalju sa Bajramskog Turnira.. Da se igra Bajramski turnir u Sarajevu mi bi bili 4.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.