Hrvoje Vlašić: Čeka nas utakmica s jako ozbijnom momčadi

Bh derbi u 15.kolu ABA 2 lige

Hrvoje Vlašić: Čeka nas utakmica s jako ozbijnom momčadi

Utakmica 15.kola ABA 2 lige između HKK Zrinjski i Sparsa bila je povodom press konferencije u prostorijama HKK Zrinjski.

Trener Hrvoje Vlašić i pojačanje nedavno pristiglo u klub Milan Lužaić bili su na dispoziciji novinarima. Trener Plemića je bio jasan:

"Druga utakmica sa Sparsima koja ne dolazi u dobrom momentu. Nismo kompletni i znat ćemo tek sutra u kojem sastavu nastupamo. Na sve ovo s ozljedama nas je pokosila viroza. Oba pomoćna trenera i fizio su nam boesni. Miličević se srećom oporavio, odradio je dobar trening jučer. Sparsi su se pojačali Hasandićem i Bajramovićem i još više popunili širinu koju su imali. Dobri na svim pozicijama i riječ je o izrazito ozbiljnoj momčadi. Ono što ja mogu obećati je da ćemo dati sve od sebe u svojoj dvorani i pokušati pobijediti. U Sarajevu smo izgubili utakmicu koju je nemoguće izgubiti a u Mostaru u bh ligi jako tijesno". - rekao je Vlašić 

Milan Lužaić kratko se nadovezao:

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Nemam puno dodati na ovo što je rekao trener Vlašić. Jako nezgodan momenat  zbog skraćene rotacije zbog povreda i viroze. Čeka nas teška utakmica. Njih odlikuje velika čvrstina i obrana na što mi trebali odgovoriti istom mjerom. Obećati ne možemo ništa osim da ćemo dati svoj maksimum. Pobjedili smo par utakmica u ovako skraćenom rosteru i to nam nije ništa novo. Volio bih da publika dođe i podrži nas.

HKK Zrinjski i Sparsi igrat će sutra u mostarskoj dvorani Bijeli Brijeg u 18h

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi