Mario Petrić: Oni koji zaigraju dat će sve od sebe
Mario Petrić igrač je s najdužim stažom u ovoj postavi HKK Zrinjski.

HKK Zrinjski u problemima s ozlijeđenim košarkašima

Mario Petrić: Oni koji zaigraju dat će sve od sebe

Košarkaši HKK Zrinjski neće po dobrom pamtiti završetak 2018. godine a ni ulaz u Novu 2019. godinu. Momčad su poput neke epidemije pogodile ozljede a sinoćnja utakmica u Nikšiću donijela je nove probleme za aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine.

U utakmici 14.kola ABA 2 lige u Nikšiću gdje je Zrinjski poražen od Sutjeske u prehladnoj i neuvjetnoj dvorani,  Plemićima su se ozlijedila još dva košarkaša. Aleksandar Todorović igru je napustio nakon samo jedne minute nakon distorzije zgloba, dok mu se za nekih 15-ak minuta priključio i Ivan Miličević čime je lista ozlijeđenih košarkaša trenutno zaokružena na pet igrača. 

Srećom, ozljede Miličevića i Todorovića kako stoje stvari ipak nisu teže prirode pa bi Miličević trebao zaigrati već prekosutra protiv Mladosti, dok je Todorovićeva distorzija malo kompliciranija pa će on sraz protiv ekipe iz Mrkonjića ipak propustiti. Jedan od onih koga su ozljede zaobišle igrač je sa najdužim stažom u ovoj ekipi mostarskog Zrinjskog. Mario Petrić je u posljednjih nekoliko susreta u dosta većoj minutaži u igri bh prvaka a ovaj 24-godišnjak o utakmici sa Sutjeskom te predstojećoj prvenstvenoj s Mladosti iz Mrkonjića za SportSport.ba kaže slijedeće:

"Sinoć smo dobro ušli u utakmicu, pogodili nekoliko trojki i odlično obrambeno odigrali. Nakon toga smo imali veliki peh sa ozljedama Todorovića i Miličevića. To nas je izbacilo iz ritma što je domaćin znao iskoristiti i na kraju je zasluženo slavio. Mi se na sve ove ozljede nismo mogli do kraja nositi s njima. Ove sezone stvarno nemamo sreće s ozljedama, gotovo čitava petorka nam je van stroja i teško je bilo ocekivati pobjedu u takvim uvjetima na teškom gostovanju, ali smo zadovoljni igrom. Što se tiče utakmice u nedjelju neću reći ništa novo kad kažem da Mladost ove godine igra odlično što pokazuje i njihova pozicija na ljestvici. Imaju odličnu petorku, igraju timski i sigurno nam neće biti lako. Moramo vidjeti u kakvom ćemo sastavu nastupiti, ali igrači koji izađu na teren dat će sve od sebe da na kraju slavimo. Pozivam navijače da ispune dvoranu kao protiv Širokog i da zajedno slavimo novu pobjedu" - rekao je za SportSport.ba košarkaš HKK Zrinjskog Mario Petrić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Utakmica 12.kola košarkaške Premijer lige između HKK Zrinjski i Mladosti iz Mrkonjić grada igra se u nedjelju u 18h u školskoj dvorani na Bijelom Brijegu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi