Hrvoje Vlašić: Izuzetno sam zadovoljan

Trener HKK Široki

Hrvoje Vlašić: Izuzetno sam zadovoljan

M. Šljivak

HKK Široki je večeras na Grbavici savladao Spars Realway rezultatom 64:77.


Izuzetno zadovoljan je nakon utakmice bio trener gostiju sa Pecare Hrvoje Vlašić.

"Dobar smo uvod napravili, ali bilo je normalno da se desi pad pred kraj. Ipak, imali smo ideju, napadački smo dobro funkcionisali. Zadovoljan sam, otkako sam došao nismo izgubili u bh. ligi. Dobro guramo i moram čestitati momcima na angažmanu i na dobroj odbrani u ključnim trenucima. Izuzetno sam zadovoljan", rekao je Vlašić.

Naredni meč Široki igra u ABA 2 ligi protiv Novog Pazara.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Moramo se dobro odmoriti. Umorni smo, odigrali smo dvije utakmice u 48 sati. Bitno je da igramo dobro i da znamo šta radimo i kako funkcioniramo na terenu. Pobjede tako dolaze, kao i sama igra", istakao je Vlašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi