Hrvoje Vlašić: Mladost nitko nije nadigrao, ali mi imamo imperativ pobjede

Trener Plemića nakon trijumfa nad Sparsima i uoči dolaska Mladosti MG

Hrvoje Vlašić: Mladost nitko nije nadigrao, ali mi imamo imperativ pobjede

Proteklog vikenda košarkašima HKK Zrinjski po prvi je put ove sezone, iz sedmog pokušaja, pošlo za rukom pobijediti sarajevski OKK Spars.

Pobjeda je došla u pravi tren za momke trenera Hrvoja Vlašića jer će upravo ova dva tima zaigrati u polufinalu doigravanja za košarkaškopg prvaka Bosne i Hercegovine a jedina dvojba uoči posljednjeg kola u kojem će Zrinjski dočekati Mladost a Sparsi idu u Široki, tko će biti na poziciji 2 a tko 3.

Hrvoje Vlašić svjestan je momenta u kojem je došla pobjeda nad Sparsima i to u Sarajevu:

"Napokon nakon toliko utakmica smo savladali Sparse" - zadovoljno je započeo Vlašić i dodao: -"Mislim da smo odlučno ušli u utakmicu u želji da ih napokon pobijedimo ove sezone"

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Igrali smo puno agresivnije u obrani i nastojali promjenom ritma na neki način poremetiti ritam domaćina što nam je i uspjelo i zasluženo smo slavili. Sljedeći protivnik je Mladost iz Mrkonjić Grada i jednostavno mi nemamo kalkulacija nego imamo imperativ pobjede u tom susretu".

"Mladost je ekipa koja nigdje nije nadigrana i to je momčad koja je vrlo čvrsta i moramo biti na svom maksimumu ukoliko želimo pobjedu! Htio bih da zadržimo dobar ritam i dobru atmosferu pred polufinalnu seriju" - reako je Vlašić za SportSport.ba

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi