"Kada se oproste otvorit ću šampanjac, oduzeli su mi 20 godina života"

Izbacio frustracije

"Kada se oproste otvorit ću šampanjac, oduzeli su mi 20 godina života"

A. Čaušević

Real Madrid je jedan od najdominantnijih košarkaških klubova u Evropi u posljednjih desetak godina. 

Nositelji igre popularnih Kraljeva su Sergio Llull i Rudi Fernandez koji su najzaslužniji za brojne pobjede i trofeje madridskog kluba.

Nakon što je Real u petak pobijedio Crvenu zvezdu u Euroligi 67:73 svoje frustracije je izbacio Goran Huskić koji inače nastupa za Bilbao Basket.

"Kada Rudy i Llull završe kraijeru otvorit ću šampanjac. Ovi dečki su mi uzeli 20 godina život na klupskom i reprezentativom nivou", našalio se Huskić.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Huskić sigurno nije prvi koji je ovo pomislio i rekao jer su Llull i Rudy godinama potopili brojne timove na identičan način kao Crvenu zvezdu u petak.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi