I Donovan Mitchell zaražen koronavirusom, igrači Utah Jazza bijesni zbog onoga što je Gobert radio!

Panika u ovom NBA klubu

I Donovan Mitchell zaražen koronavirusom, igrači Utah Jazza bijesni zbog onoga što je Gobert radio!

E. Čaušević

NBA liga jutros je prekinula takmičenje nakon što je potvrđeno da je košarkaš Utah Jazza, Rudy Gobert, pozitivan na koronavirus.

Ovo je stvorilo veliku paniku u ekipi Utaha, te su svi igrači odmah testirani. Ubrzo nakon toga stigle su nove loše vijesti jer je potvrđeno da još jedan igrač ovog tima ima koronavirus.

Naime, iz Utaha su prije nekoliko trenutaka potvrdili da je Donovan Mitchell pozitivan na koronavirus.

Ugledni novinar Adrian Wojnarowski objavio je da su igrali Utaha bijesni na Goberta zbog toga što se ponašao neoprezno u svlačionici i dirao je ostale saigrače i njihove stvari.

Gobert je nekoliko dana prije toga ismijavao koronavirus, a ispostavilo se kasnije da je zaražen. Zbog njegovog neopreznog ponašanja postoji velika šansa da je zaraženo još nekoliko igrača Utaha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi