I francuski velikan prelazi u košarkašku 'Ligu prvaka'.

Basketball Champions League iz dana u dan prima nove klubove

I francuski velikan prelazi u košarkašku 'Ligu prvaka'.

I francuski klub s velikom tradicijom Limoges pridružit će se Basketball Champions League. 

Ovo natjecanje u zadnje vrijeme je sve privlačnije za klubove koji gravitiraju na pola puta između Eurolige i Eurocupa.

I slavni francuski klub Limoges će od iduće sezone igrati u BCL i novi je na listi klubova koji su se otrgnuli ispod skuta natjecanja pod ingerencijom Eurolige. Francuzi su navodno s BCL sklopili trogodišnji ugovor po kojem će godišnje od ove organizacije dobivati 50.000 eura te garancije koje će im donijeti nove sponzore.

Prošle sezone su igrali Eurocup gdje su u skupini B ostvarili omjer od 4-6 te se nisu plasirali u Top 16 fazu. Tri turska kluba, Darussafaka, Galatasaray i Tofas također će igrati u BCL-u kao i litvanski Rytas.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi