Igokea dobila novog trenera
Nikolić je prošle sezone radio u Poljskoj, sada će pokušati da vrati pobjednički mentalitet igračima Igokee

Nikolić na klupi bh. predstavnika

Igokea dobila novog trenera

E. Škorić

Igokea je nakon 12 kola ostvarila četiri pobjede uz čak osam poraza, a to za klub iz Laktaša nije baš nešto što se očekivalo.

Slabe partije u ABA ligi dovele su do nove promjene na klupi bh. predstavnika. Prvo je Nenada Trajkovića zamijenio Žarko Milaković a onda su dovedena i tri atraktivna pojačanja.

Ipak, ni to nije pomoglo pa je sada došlo do novih promjena, a umjesto Milakovića ekipu će sada voditi Dragan Gagi Nikolić.

On je prošle sezone radio u Poljskoj, a debi na klupi Igosa imat će protiv Cibone koja igra sjajno u posljednje vrijeme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi