Igokea pobjedom prekinula crni niz, Milorad Dodik u zanimljivom društvu posmatrao utakmicu
Igokea je nakon tri poraza stigla do pobjede

ABA liga

Igokea pobjedom prekinula crni niz, Milorad Dodik u zanimljivom društvu posmatrao utakmicu

S. Pašalić

Košarkaši Igokee su u 20. kolu ABA lige na svom parketu savladali Mornar sa 81:60.

Igokea je tako nakon tri vezana poraza upisala pobjedu i prekinula lošu seriju. Košarkaši domaćeg tima su od samog početka utakmice krenuli dobro i već nakon prve četvrtine imali 8 poena prednosti, bilo je 18:10.

Na početku druge četvrtine su košarkaši Igokee nastavili sa dobrom igrom i povećali prednost na 14 razlike, ali su gosti do kraja četvrtine smanjili na 37:30.

U nastavku je Igokea puno bolje odigrala, posebno posljednju četvrtinu te na kraju upisala ubjedljivu pobjedu 81:60. Domaće su do pobjede vodili Williams sa 16 i Luković sa 15 poena, dok je kod gostiju Rebić bio najbolji sa 17 poena.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Igokea je sada na omjeru od 7 pobjeda i 13 poraza koliko ima i ekipa Mornara. Košarkaše Igokee je posmatrao i Milorad Dodik koji je u bio u društvu poznatog makedonskog košarkaša Pere Antića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi