Igokea potpisala ugovor sa zlatnim kadetom

Novo ime u Aleksandrovcu

Igokea potpisala ugovor sa zlatnim kadetom

Igokea će u narednu sezonu ući jača i sa košarkaša Srđana Kočića.

Aleksandrovčani su ovog ljeta bili prilično aktivni po pitanju dovođenja novih košarkaša, a posljednje u nizu pojačanje, tačnije osmo, upravo je Kočić.

Radi se o mladom krilnom igraču rođenom 1999. godine. Među 'Igose' dolazi iz Budućnosti, a kroz svoju dosadašnju karijeru je, između ostalog, imao priliku još biti član Top basketa iz Nove Topole i sarajevskog Sparsa.

Potpisu ugovora prethodilo je nekoliko probnih treninga, a svom novom klubu Kočić se na kraju obavezao na trogodišnju saradnju.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Podsjetimo, ovaj košarkaš je bio i član zlatne kadetske reprezentacije BiH, koja je osvojila Evropski šampionat 2015. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije