Igokea pred početak ABA lige: "Da nas se svi plaše"

Sutra dočekuju Borac iz Čačka

Igokea pred početak ABA lige: "Da nas se svi plaše"

E. Škorić

Večeras počinje nova sezona ABA lige.

Igokea na otvaranju sezone igra protiv Borca, a trener Dragan Bajić očekuje da se mnogi regionalni timovi plaše njegove Igokee.

"Ono što želim kada je u pitanju ova sezona je da ponovo košarkaška javnost ima mišljenje da Igokea igra najljepšu košarku. Želim da se mog tima svi plaše kako ovi timovi koji su okupili moćne rostere, tako i svi ostali", rekao je Bajić, prenosi ABA liga.

Komentarisao je i dolazak Borca iz Čačka u Laktaše.

"Prva utakmica je s Borcem, tim koji je promijenio roster i sigurno je da zaslužuju maksimalan respekt. Nismo imali puno materijala za pripremu utakmice, ali šta je tu je. Moramo se okrenuti individualnim kvalitetima njihovih igrača, dosta su se pojačali, u poslednjih par dana doveli su dva nova igrača", rekao je Bajić.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Igramo na domaćem parketu i treba da gledamo sebe. Mene kao trenera raduje to da je pristup igrača na svakom treningu i kroz pripremne utakmice na visokom nivou i nadam se jednom dobrom odgovoru na terenu, samim tim očekujem i prvu pobjedu na otvaranju ABA lige", dodao je on.

Utakmica Igokea - Borac igra se sutra od 17.00.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi