Igokea se nada novoj pobjedi

ABA liga

Igokea se nada novoj pobjedi

Za košarkaše Igokee nema odmora.

Nakon što su juče u gostima savladali makedonski Karpoš (84:79) i upisali prvu pobjedu u ABA ligi, Aleksandrovčane sutra očekuje meč trećeg kola.

U Laktaše stiže Union Olimpija, koja je odigrala samo jednu utakmicu, te zabilježila minimalan poraz od Mega Leksa (86:85). 

Trener Igokee Dragan Bajić ističe da se radi o neugodnom protivniku i da će mnogo toga zavisiti od fizičke spreme, s obzirom na jako zgusnut raspored na startu šampionata.

"Najveći problem je da se ekipa oporavi, biće teško dovesti igrače u situaciju da mogu samo da trče, a kamoli da budu skoncentrisanI i energetski na visokom nivou. Malo više od 24 časa imali smo nakon povratka u Laktaše do meča i to je u normalnim uslovima jako malo vremena da se pripremi utakmica. Union Olimpija je neugodan protivnik, što je pokazala u Sremskoj Mitrovici protiv Mege, gdje su nesretno izgubili i zaista sve će zavisiti od toga koliko ćemo imati energije. Međutim, mi smo pobjedom u Skoplju skinuli sa igrača jedan veliki teret i pritisak i nadam se da ćemo nastaviti igrati kao u Skoplju i da ćemo zabilježiti novu pobjedu", rekao je Bajić.

Na oprez poziva i kapiten Igokee Vuk Radivojević.

"Mi smo putovali 12 sati iz Makedonije. Union O​limpija će sigurno imati više energije jer su​ preskočili dvij​e sedmice putovanja, ali šta je tu je. Pokušaćemo da se oporavimo i da odigramo što bolju partiju. Union Olimpija je dosta izm​ij​enila sastav, ali je pogodila sa pojačanjima, posebno na poziciji plejmejkera. Evidentno je da imaju mlade igrače sa mnogo energije, pokriveni su na svim pozicijama sa po dva igrača i mogu da drže visok tempo tokom c​ij​elog meča, što će biti naš najveći problem", izjavio je Radivojević.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Duel Igokee i Olimpije na rasporedu je sutra od 17 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi