Igokea u krizi, Barać po igračima: Izostala je borba

Igosi ne znaju za pobjedu

Igokea u krizi, Barać po igračima: Izostala je borba

Košarkaši Igokee jučer su doživjeli četvrti uzastopni poraz u ABA ligi.

Ekipa iz Aleksandrovca igra veoma loše na otvaranju sezone, a nakon neuspjeha protiv Partizana, Cedevita Olimpije i Mornara, sada je na red došao i poraz od FMP-a.

Situacija u taboru Igokee nije najbolja, a zabrinutost ne skriva ni trener Marko Barać.

„Čestitam ekipi FMP-a na zasluženoj pobjedi. Mi smo uslijed neke situacije u timu otprilike znali šta je potrebno da ovdje dobijemo, znali smo da na neki vrhunski protok lopte ne možemo da računamo, ali da smo očekivali da nećemo moći da prevedemo loptu i da ćemo utakmicu završiti sa 10 asistencija na 14 izgubljenih lopiti, toliko daleko nismo mogli da vidimo. Ono što je izostalo je borba koja bi bila izražena kroz skok igru", izjavio je Barać.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Igokea je trenutno jedini tim u ligi bez trijumfa, kao i Zadar, koji je sljedeći rival bh. klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi