Igrač Raptorsa završio u publici i zamalo se potukao sa navijačem

Umalo incident

Igrač Raptorsa završio u publici i zamalo se potukao sa navijačem

S. Grebović

Finalna serija NBA lige polako doseže sami vrhunac jer nakon tri odigrana meča, na iznenađenje mnogih Raptorsi vode sa 2-1.

Jasno je da je atmosfera uzavrela, Warriorsi su desetkovani, a ekipa iz Kanade je na najboljem putu da stigne do prvog šampionskog prstena.

Sinoć su Raptorsi uzvratili brake pošto su slavili u Oaklandu sa 123:109 i ponovo prešli u vodstvo u seriji. Nezaustavljiv je bio Steph Curry sa 47 poena, ali u svojim saigračima nije imao prave podrške i to je najvjerovatnije presudilo.

U pobjedničkoj ekipi 30 je ubacio Kawhi Leonard, a Kyle Lowry koji je trojkama zasuo aktuelne prvake, postigao je 23 poena.

Početkom četvrte dionice desila se jedna zanimljiva situacija kada je upravo Lowry u želji da stigne loptu završio u prvom redu publike, nakon čega je zamalo došlo do konflikta između njega i jednog domaćeg navijača.

Isti je automatski izbačen iz dvorane, a bek Toronta je po završetku utakmice rekao kako se nada da više nikada neće moći gledati NBA uživo.

Top Komentari

Svojprisebi
Ja sranja pa pipno covjeka nije. Sta treba jel ne smije dignut ruke da se zastiti kad tolka mrcina pada na tebe.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi