Ima li iznenađenih? LeBron je izabrao broj u Lakersima

Dogovorio četverogodišnju saradnju

Ima li iznenađenih? LeBron je izabrao broj u Lakersima

Po mišljenju mnogih najbolji košarkaš današnjice LeBron James će od naredne sezone nastupati za ekipu Los Angeles Lakersa, s kojom je dogovorio četverogodišnji ugovor.

James je pregovarao sa velikim brojem timova, ali na kraju se odlučio za Lakerse gdje će za četiri sezone ugovora zaraditi ukupno 154 miliona dolara.

LeBronov prelazak iz Clevelanda u Lakerse je apsolutno sportska vijest dana u Sjedinjenim Američkim Državama, a nakon informacija o detaljima ugovora, u javnost je stigla i vijest da je već odabrao broj koji će nositi na dresu u novom klubu.

Prema izvješću ESPN-ovog novinara Darrena Rovella, LeBron James je odabrao svoj broj 23 i pri tome je imao mnogo sreće jer on nije jedan od jedanaest brojeva koji su penzionisani u Lakersima.

Dres LeBrona Jamesa sa brojem 23 već se može naručiti na stranici Fanatics, a njegova cijena je 109.99 dolara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi