LeBronu se u Lakarsima pridružuje i "mrski neprijatelj"

LeBronu se u Lakarsima pridružuje i "mrski neprijatelj"

I dalje najbolji košarkaš svijeta, LeBron James, odlučio je spakovati kofere i iz Clevelanda preseliti u Los Angeles.

Adrien Wojnarowski je sinoć saopštio udarnu vijest - LeBron se odlučio za Los Angeles Lakerse i sa ovom frašizom će potpisati ugovor na četiri godine.

Los Angeles Lakersi u svom salary capu imaju mjesta za još jednu superzvijezdu, a to bi najvjerovatnije trebao biti Kawhi Leonard. Ipak, dok Leonard ne dođe LeBron će u Gradu anđela imati zanimljivo društvo.

Naime, dres Los Angeles Lakersa će obući i Lance Stephenson, košarkaš odavno poznat po svojim nestašlucima i ponekad neshvatljivim potezima na terenu.

On i LeBron James već dugo godina gaje zanimljiv odnos kada njihove ekipe odmjeravaju snage, a Lance Stephenson je uvijek imao neki novi trik kojim bi pokušavao iznervirati Kralja.

Svi se sigurno sjećaju njegovog puhanja u uho LeBrona Jamesa, a kada su američki mediji prenijeli vijest da će se sada priključiti Kralju u Los Angelesu komentari na društvenim mrežama su postali prava komedija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi