Itoudis: Košarka se dobija djelima, ne riječima

Trener CSKA o meču sa Zvezdom

Itoudis: Košarka se dobija djelima, ne riječima

D. Vejo

Strateg CSKA Dimitrios Itoudis i njegovi izabranici broje sitno do sutrašnjeg meča četvrtfinala Eurolige protiv Crvene zvezde Telekom.

Pored toga što važe za favorita na papiru, Moskovljani u meč ulaze sa velikom dozom opreza. O predstojećoj utakmici svoje mišljenje dao je i grčki stručnjak.

"Činjenica je da moja ekipa igra jako kvalitetnu košarku ove sezone. Ali ne bih da dajem prognoze o sutrašnjem meču. Utakmica se ne dobija riječima već onim što igrači pokažu na parketu. Kako bi stigli do povoljnog rezultata mi na terenu moramo dati svoj maksimum. Greške moramo svesti na minimum", kazao je za inostrane medije trener CSKA, Dimitrios Itoudis.

Trener dodaje i to da voli navijanje i kada publika istinski i iz ljubavi bodri svoj tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi