Ivan Karačić potpisao za skopski MZT
Ivan Karačić nije se dugo zadržao u Poljskoj

Nakon epizode u Poljskoj

Ivan Karačić potpisao za skopski MZT · Saznajemo

Ivan Karačić, donedavni košarkaš HKK Široki potpisao je za skopski MZT do kraja aktualne sezone. 

Snažno i eksplozivno krilo sa Širokog Brijega je početkom ove sezone potpisao za poljski tim Dabrowa Gornicza. 

Karačić je dogovorio sporazumni raskid s poljskim klubom a može se reći da nije ni imao sreće jer je početkom sezone zadobio lakšu ozljedu zbog koje je propustio nekoliko susreta a kada se oporavio, košarkaša je dohvatio koronavirus. Kad se Karačić napokon oporavio sam je od kluba zatražio raskid ugovora a u tim se uvukla letargija nakon nekoliko poraza pa je Karačić potražio novi izazov. 

Ekipa MZT-a ima ambiciju da se vrati u elitni ABA razred a zanimljivo je da će Karačić za Makedonce debitirati već u srijedu i to protiv svog bivšeg kluba Širokog. Ivan Karačić povremeni je reprezentativac Bosne i Hercegovine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi