Ivan Zlomislić košarkaš HKK Zrinjski: Pokušat ćemo se revanširati Bosni za poraz u Mostaru

Derbi 19. kola košarkaškog prvenstva BiH

Ivan Zlomislić košarkaš HKK Zrinjski: Pokušat ćemo se revanširati Bosni za poraz u Mostaru

Košarkaši HKK Zrinjski sutra će u okviru 19. kola košarkaškog prvenstva BiH gostovati u Sarajevu kod KK Bosna Royal.

Mlai krilni košarkaš Plemića Ivan Zlomislić najavio je utakmicu u kojoj će se u Skenderiji sastati stari rivali. 

Podsjetimo, u prvom susretu u Mostaru slavila je Bosna a poslije te utakmice klupu Zrinjskog napustio je Neven Nikolić koji je do tada radio sjajan posao s Plemićima.
"U ovome kolu čeka nas gostovanje u Sarajevu protiv ekipe Bosne koja nas je pobijedila u prvom dijelu sezone" kazao je Zlomislić i dodao:

"Radi se o izuzetno iskusnoj ekipi, sigurno jednoj od najiskusnijih u ligi, sastavljenoj od dokazanih veterana. Čeka nas jedna teška utakmica. Cilj nam je da ispoštujemo zadatke koje trener stavi pred nas, da odigramo maksimalno čvrsto i fokusirano u defanzivanom dijelu, a na drugom dijelu terena strpljivo i pametno u napadu. Tada se možemo nadati pozitivnom rezultatu i revanširanju Bosni za poraz u Mostaru.” - kazao je Zlomislić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Utakmica se igra u 17h. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi