Veliki Shaquille O'Neal ismijava Hercegovca zbog bizarnog poteza

Zubac se nije proslavio

Veliki Shaquille O'Neal ismijava Hercegovca zbog bizarnog poteza

Admin Čaušević

Ivica Zubac postao je meta ismijavanja na društvenim mrežama zbog neshavatljivog poteza u meču NBA lige izmeu Oklahoma City Thundera i LA Clippersa. U sve se uključio i veliki Shaquille O'Neal.

Clippersi su gostovali Oklahoma CityThunderu i izgubili su meč rezultatom 108:94, a Hercegovaca sa hrvatskim pasošem je bio vrlo dobar sa ostvarenim double-double učinkom.

Ipak, bez obzira na dobar nastup Zubac je postao hit zbog svog poteza sa kraja druge četvrtine jer je teško objasniti da li je šutirao ili je uputio pas.

Clippersi su na osam sekundi prije kraja imali dovoljno vremena da organizuju kontru, ali je Zubac bacio loptu te je pogodio obruč te i svoje saigrače ostavio u nevjerici.

"Nisam sigurna šta je ovo bilo", napisao je Shaq na Twitter profilu namijenjenom za najbolje i najlošije poteze NBA lige.

Inače, Zubac je meč završio sa 10 poena i 14 skokova uz dvije asistencije. Najbolji pojedinac meč bio je domaći košarkaš Gligeous-Alexander sa 33 poena.

Na ostalim mečevima izdvaja se nova sjajna partija Luke Dončića sa 37 poena i 11 skokova u porazu Dallas Mavericksa od New Orleans Pelicasna 113:111.

Bojan Bogdanović je bio odličan protiv Washington Wizardsa sa 25 poena, međutim Detroit Pistonsi su upisali treći poraz u nizu, rezultatom 120:99.

Derbi večeri igrali su Phoenix Suns i Golden State Warriorsi. Domaći su održali lekciju košarke domaćinu te su na kraju slavili sa ubjedljivih 134:105. Booker je predvodio Sunse sa 34 poena, dok je kod poraženi Curry bio "rezervisan" sa 21 poenom.

Top Komentari

King_Kenny
...to je bio sut jer nije pratio vrijeme,jasno se vidi i po njegovoj reakciji kad je vidio sat...mislio je da nema vise vremena...
1 2
koraj
"Nisam sigurNA sta je ovo bilo": napisao Shaq... Derbi večeri igrali su Phoenix Suns i Golden State Warriorsi. Domaći su održali lekciju košarke domaćinu te su na kraju slavili sa ubjedljivih 134:105. Booker je predvodio Sunse sa 34 poena, dok je kod poraženi Curry bio "rezervisan" sa 21 poenom. Pa dokle vise????
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti